Příslušenství k Salente Mixi 2L Mletí kávy Mletí vlašských ořechů se skořápkou Mletí ledu Výroba frappé
Nerezový mlýnek a šlehač je vhodným doplňkem přístroje Salente Mixi 2L Mixovací a varná nádoba hlavního přístroje má teflonové dno a mixováním tvrdých ingrediencí by poničilo její teflonový povrch dna. Z tohoto důvodu je vhodný pro mixování tvrdých ingrediencí Salente Mixi GR.
Příprava frappé Pro přípravu frappé v Salente MIxi Gr budete potřebovat asi 30 zmražených kostek espressa, 110ml plnotučného mléka a sladidlo dle vaší chuti. Den před přípravou frappé dejte zamrazit espresso do formy na led. .Zmražené kostky espressa vložte do nádoby mlýnku a zvolte program mletí „Grind“. Poté přidejte mléko, sladidlo a opět zvolte daný program mletí „Grind“. Frappé můžeme podávat se zmrzlinou, nebo šlehačkou.
Skořápky z vlašských ořechů Ořechové skořápky do koše nepatří. Naši předkové se snažili zužitkovat vše, tedy i skořápky. Proč to dělali? Skořápky vlašských ořechů obsahují vyšší podíl jódu, a jsou užitečné těm, kteří mají potíže se štítnou žlázou. Nedostatek jódu navíc ovlivňuje i zdraví dělohy či prostaty. Pokud potřebujete do svého těla doplnit jód, lidové léčitelství doporučuje právě odvar ze skořápek vlašských ořechů. Odvar připravíte tak, že skořápky rozmixujete na prášek v příslušenství Salente Mixi GR a tento zalijete vodou. Několik minut tuto směs povaříte a pak necháte vychladnout.
Mleté skořápky můžete také přimíchat do zubní pasty pro bělejší zuby, nebo je využít při přípravě domácího tělového peelingu. Obsah balení Salente Mixi GR Manuál Technická specifikace Rozměry: 19×20cm Hmotnost: 780g
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Rychlý kontakt
HOTLINE
stav objednávek, dostupnost zboží
+420 558 644 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.